Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Çelikhan Tütünü Nasıl Muhafaza Edilir

ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ Eşi benzeri bulunmayan bir tütündür ..

Bu tütünün kurumamasını nasıl önleyebiliriz. Ondan bahsede cem . Evet Arkadaşlar Bende Dahil olmak üzere SARMA TÜTÜN, AÇIK TÜTÜN , tüketen insanlar bu sorunla karşılaşıyor. ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜnü Salatalık kabuğu veya Elma kabuğu ve benzeri sebze ve meyvelerle nemlendirin diyen arkadaşlarımızın dediklerini yapmayın .. Çünkü ÇELİKHAN TÜTÜNÜ ve Tütün yaprağı KOKUYU çok iyi çeken ve algılayıp içine hapseden bir bitkidir. Buda SAF ve İLAÇSIZ tütününüzün tadını ve içimini değiştirir.


Diyeceksiniz ki o zaman ne yapmalıyız .. Benim Kendi naçizane fikrim .. ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ,nü sadece ürün elinize geçtikten sonra 2 saat kadar bir havalandırın ondan sonra plastik bir saklama kabı veya cam saklama kabı ile TÜTÜNÜNÜZÜ kurumasını engelleye bilirsiniz .

ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ‘nün kurumaması için oda yazın ben kendim YEŞİL FASULYE 2 veya 3 gün içinde bekletiyorum fazla değil ama sadece ürün elinize geçtikten sonra 2 saat kadar bir havalandırın ondan sonra plastik bir saklama kabı veya cam saklama kabı ile TÜTÜNÜNÜZÜ kurumasını engelleye bilirsiniz.. Tütün Kuruması Halinde Tütünüz Sertleşecek ve bogazı yakacaktır.. Olabildiğinde tütününüzü kurutmamaya dikkat etmelisiniz. tşk.ederim.

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder