Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Çelikhan'da Tütün Nasıl Yetiştirilir ?

Çelikhan Tütünü Yetiştirilme Yeri


Çelikhan Adıyaman'a bağlı küçük bir ilçedir. Tarım arazisi oldukça azdır, aynı zamanda tarım arazileri sulak ve verimlidir. Bu küçük tarım arazisi üzerinden geçimini sağlamak zorunda kalan halkımız, ektiği ekinleri çok kaliteli çıkartmak zorundadır. Yaklaşık yüz yıldır, dedelerinden kalan tütün işinde, kayda değer bir tütün bilgisi edinmiştir.

Şimdilerde ise artık dünya çapında bir marka değeri kazanmıştır çelikhan tütünü. Fakat son zamanlarda bu marka değerinin farkında olan tütün tüccarları, başka bölgelerin tütününü , Çelikhan Tütünü ile birlikte harmanlayarak dışarıya satmaktadır. Bu durum ise Çelikhan Tütün markasını bazen olumsuz etkilemektedir. Bunun için tütün alıcılarımızdan, güvenemedikleri insanlardan "Çelikhan Tütünü" almamalarını özellikle belirtmek isteriz. ekibimiz tamamen Çelikhanlılardan oluşmaktadır ve bu halkın yıllarca emek harcayarak edindiği marka değerine zarar verilmesini asla kabul etmemektedir. bunun için bütün tütün harmanlarımız, saf Çelikhan tütünlerinden oluşmaktadır.
Yıldız Tütüncülük olarak; çelikhan tütününü diğer tütünlerden nasıl ayırabilirsiniz? çelikhan tütün fiyatları?gibi birbirinden farklı makale ya da yazılarımızı okuyarak piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Aldığım Tütünün Çelikhan Tütünü Olduğunu Nasıl Anlarım ?

Yıllarca Çelikhan tütünü üreten ekibimiz olarak, bunu sizlere şu şekilde özetleyebiliriz; artık neredeyse tütün tüccarları görüntü olarak bu işi çözmüşler, Çelikhan Tütünü artık sadece içilince anlaşılıyor.

Tütün alış-verişinde Çelikhanlı birinden tütün almanın avantajı nedir?

Bitki ile uğraşanlar çok iyi bilirler ki, her mevkide ki, her toprağın bitkisi farklı olur.
Çelikhan ilçemizde de her tarlada ki tütünün rengi, içimi farklı olur.
Çelikhan küçük bir ilçedir, dolayısıyla hemen hemen her mevkideki tarlaların nasıl ürün verdiğini biliyoruz.. bir tütün içicisinin istediği harmanı bu şekilde rahatça oluşturabiliyoruz..
GSM NO: 0535 411 45 64
Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder