Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Adıyaman Tütünü & Çelikhan Tütünü

Türkiye’nin en ünlü tütünü Adıyaman Tütünü‘ünü sizlerin ayağına kadar kargo ile gönderiyoruz. İçim kalitesinin yüksek olduğu Adıyaman Tütünü organik ve
Tarlalarimizda yetiştirdiğimiz Türkiye’nin en ünlü Tütününü katkısız ve doğal olarak yetiştirip sizlere göndermekteyiz. Ekiminden, Beklemesine ve kıyımına kadar tamamen kendi üretimimiz olan Adiyaman Çelikhan Tütününü sizlere gönderiyoruz.
ilaçsız yetiştirilmektedir.
Tütün siparişi vermek ve alacağınız tütün ile ilgili bilgi almak için cep telefon’undan 7 gün 24 saat satış sorumlumuz  ile irtibata geçebilirsiniz.
1 KG. Çelikhan Tütünü Malboro içim lüx : 80 TL.
1 KG. ÇELİKHAN TÜTÜNÜ SÜPER HAFİF : 80 TL.
1 KG. ÇELİKHAN DAĞ TÜTÜN TATLİ SERT : 80 TL.
 1 KG. KÜBA TÜTÜNÜ AROMALI  : 80 TL.
 1 KG. PİPO TÜTÜNÜ : 60 TL.
 1 KG. Adıyaman TÜTÜNÜ ( ORTA-SERT YADA HAFİF ) : 50 TL.
1 KG. Adıyaman TÜTÜNÜ CAPTAİN BLACK HARMANLİ : 60 TL.

Size Göndereceğimiz Adıyaman Çelikhan Tütününü Nasil Saklayacaksiniz?

Adıyaman Tütünü’nü sizlere çiftliğimizde paketleyerek gönderim sağlıyoruz. Gelen tütünü paketten çıkarıp gazete kağıdına seriyorsunuz, daha sonra buluduğunuz şehirdeki nem oranına göre en az 30 dakika bekletiyorsunuz. Bekletmenin ardından tütününüzü plastik bir kutunun içerisine koyup hava almayacak şekilde saklıyorsunuz
Göndereceğim Adıyaman Tütünü Çelikhan Tütünü Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Adıyaman’ın bir çok köy ve mezarlarında adiyaman çelikhan sarma tütün yetiştirilmektedir. Özellikle Çelikhan dağ bölgesinde yetiştirilen tütün, Türkiye’nin en kaliteli tütünü arasında yer almaktadır. Adiyaman Çelikhan Tütünü , dağ da yetişir ve sulu bir tütündür genelde malboro kalitesinde diye adlandırılan tütün, süper hafif ve boğaz yakmayan özelliği ile tanınmaktadır. Adıyaman Çelikhan ilçesinin en büyük gelir kaynaklarından olan bu tütünü İnternet üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Evinize kadar ücretsiz getirilen tütünü hazır sigaralardan çok daha kaliteli olduğunu göreceksiniz.
Sizlere Göndereceğimiz Çelikhan Tütünü Özellikleri Nelerdir?

Çelikhan Tütünü  boğaz yakmayan özelliği ile tanınması bir diğer özelliği ise ağızda kötü koku bırakmamasıdır. Sigara içenlerin en büyük problemlerinden olan kötü koku bu sayede rahatlıkla giderilebilir. Bunun yanında size ekonomik kazançta sağlamaktadır. 1 kg tütünden yaklaşık olarak 3000 adet sigara filtresi çıkmaktadır. Buda yaklaşık 150 paket sigaraya eş değerdir 1 kg tütün ise kalitesine göre 49 ile 89 TL arasında fiyattı değişmektedir. Arap kağıdı da kullanabilirsiniz ama adiyaman  tütün sarma makinası ile sardığınızda zamandan da tasarruf etmenizi sağlar.

Captan Black Harmanli Adiyaman Çelikhan Tütünü

Captan black tütünü özel çikolata kokulu tütündür.Bu tütünü sade içebileceğiniz gibi size gödereceğimiz özel organik adiyaman çelikhan tütünü ile istediğiniz oranda kariştirip da içebilirsiniz veya ben uğrasamam analamam diyorsanız sizin için biz harmanlayıp gönderiyoruz.

Size Göndereceğimiz Adiyaman Çelikhan Tütünü Nasildir?

Alacağınız tütünü bilmek sizlerin en doğal hakkı onun için sizlere bizden alacağınız tütün hakkında bilgi vereceğim.
Adıyaman Çelikhan Tütünü gerçekten dünyanin en güzel tütünüdür.Size göndereceğimiz çelikhan tütünü marlboro,parlamentten güzeldir.Ama artik herkes her tütüne  adiyaman çelikhan tütünü dediği için orjinal tütünü bulmak çok zorlasti müşterilerimiz için biz yıllardır çelikhan tütünü üretip satmamıza ragmen diyebiliriz ki gercekten sizlerin gerçek adıyaman tütününe ulasmanız cok zor. Ama ayırt etmeniz açisindan diyebiliriz ki adiyaman çelikhan tütünü içtiğinizde hem kokusu mis gibidir hem de içimi yumusaktır bogaz ağritmaz.
Siz de bizimle iletişime geçin gercek adiyaman çelikhan tütünü sizlere gönderelim
Taklitlerimizden Sakının! FARKIMIZ KALİTEMİZ!

( Bir çok site Adıyaman tütünü adı altında tütün satmaya Başladı. Her adıyaman tütünü yazan, Adıyaman tütünü satmıyor... )

Telefon Numaramız 0530 185 00 63



Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder