ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ Eşi ve benzeri bulunmayan bir tütündür ..
Bu tütünün kurumamasını nasıl önleyebiliriz. Ondan bahsedecem. Evet Arkadaşlar Bende Dahil olmak suretiyle SARMA TÜTÜN, AÇIK TÜTÜN , tüketen insanlar bu problemle karşılaşıyor. ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ'nü Salatalık kabuğu ya da Elma kabuğu ve aynısı sebze ve meyvelerle nemlendirin diyen arkadaşlarımızın dediklerini yapmayın . ÇELİKHAN TÜTÜNÜ ve Tütün yaprağı kokuyu çok iyi çeken ve algılayıp içine hapseden bir bitkidir. Buda saf ve ilaçsız tütününüzün tadını ve içimini değiştirir. ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ,nü yalnızca ürün elinize geçtikten sonra 2 saat kadar bir havalandırın ondan sonra plastik bir saklama kabı ya da cam saklama kabı ile TÜTÜNÜNÜZÜ kurumasını engelleye bilirsiniz .
ADIYAMAN ÇELİKHAN TÜTÜNÜ‘nün kurumaması için oda yazın ben kendim YEŞİL FASULYE 2 ya da 3 gün içinde bekletiyorum fazla değil ancak yalnızca ürün elinize geçtikten sonra 2 saat kadar bir havalandırın ondan sonra plastik bir saklama kabı ya da cam saklama kabı ile TÜTÜNÜNÜZÜ kurumasını engelleye bilirsiniz.. Tütün Kuruması Halinde Tütünüz Sertleşecek ve boğazı yakacaktır.. Olabildiğinde tütününüzü kurutmamaya dikkat etmelisiniz.
Ana Sayfa / açık tütün nasıl anlaşılır /
çelikhan tütünü nasıl anlaşılır /
çelikhan tütünü nasıl muhafaza edilir /
çelikhan tütünü saklamada önemli bilgiler /
tütün nasıl saklanır
/ Çelikhan Tütünü Saklamada Önemli Bilgiler
- BLOGGER YORUMLARI
- FACEBOOK YORUMLARI
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum:
Yorum Gönder