Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Tütün Fiyatları 2017 Nasıl Değişecek?

Daha 2017 yılına girmeden sigaraya yapılan zamlar tütün ürünleri tüketicilerini akıllarına 2017 yılında tütün fiyatları da zamlanır mı sorusunu getirdi. Ardı arkası kesilmeyen sigara zamları tütün fiyatlarını nasıl etkileyecek?


2016 yılınan Aralık ayında sigaraya yapılan zamla beraber yeni sigara fiyatlarının ortalama 1,50 lira artacağı düşünülüyor. Bu durum birçok şahsa sigarayı bırakmayı düşündürürken birçok kişiyi de açık tütün içimine yönlendirdi.

Açık tütünler organik olması ve makul fiyatı sebebiyle son dönemlerde son derece popülerleşti. Artık insanlar ne içtiğini bilmek istiyorlar ve bir paket liraya onlarca lira vermek istemiyorlar. Çünkü 5 paket sigara fiyatına 1 kilogram kaliteli tütün alınıp ortalama 100 paket sigara yapabiliyorlar.

Peki 2017 yılında tütün fiyatları da artar mı? Şuan için net bir şey söylemek zor ama doların yükselişi devam ettiği için bu durum tütün üreticilerini de olumsuz etkileyebilir. Bu durumda tütün fiyatlarında bir artış söz konusu olabilir.
 GSM NO: 0535 411 45 64

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder