Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Aldığım Tütünün Çelikhan Tütünü Olduğunu Nasıl Anlarım ?

Yıllarca Çelikhan tütünü üreten ekibimiz olarak, bunu sizlere şöyle özetliyebiliriz; artık neredeyse tütün tüccarları görüntü olarak bu işi çözmüşler, Çelikhan Tütünü artık yalnızca içilince anlaşılıyor.

Bunun için tütünü aldığınız yere dikkat etmelisiniz. 

Çelikhan tütününü aldıktan sonra, deneyin. Eğer boğazda yanma oluyorsa yada ağızda kükürt tadı oluşturuyorsa Çelikhan tütünü olmadığını fark edersiniz.
Çelikhan Tütününü www.celikhantutuntoptan.blogspot.com sitesinden neden almalıyım?
*sizlere hazırladığımız tütün siparişlerinizi aldıktan sonra , kapıda ödeme yapıyorsunuz.. yani ürün elinize geçtikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz. 
*Eğer bizden toptan tütün alacaksanız, size ilk önce numune gönderiyoruz.. numune tütününüzü denedikten sonra , siparişiniz üzerine toptan tütününüzü gönderiyoruz. Biz Çelikhanlı tütüncüler ekibiyiz.
*Bizim ticaret anlayışımızda Güven önceliklidir. 
*Sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli canlı yardım hattımız hizmetinizdedir. 

Kafanızda oluşacak sorular için bizimle telefonda irtibata geçmenizi tavsiye ediyoruz..

Tütün alış-verişinde Çelikhanlı birinden tütün almanın üstünlük nedir?
Bitki ile uğraşanlar çok iyi bilirler ki, her mevkide ki , her toprağın bitkisi farklı olur.. Çelikhan ilçemizde de her tarlada ki tütünün rengi- içimi farklı olur. Çelikhan ufak bir ilçedir, bundan dolayı aşağı yukarı her mevkideki tarlaların nasıl ürün verdiğini biliyoruz.. bir tütün içicisinin istediği harmanı bu yolla rahatlıkla oluşturabiliyoruz..
Çelikhan Tütününü nasıl saklanır?
Tütün üreticisi ve satıcısı olarak şunu söyleyebiliriz; tütün içimi ve rengi olarak kalitelendirilir. Tütün harmanlandıktan sonra serin bir ortamda kurutulmasına özen gösterilir, kuruduktan sonra kartonlanır (yada poşetlenilir ) şayet kurutulan bu tütün nemli bir ortama maruz kalırsa , hem renginde hem de içiminde bozulma olur.. Alacağınız tütünleri kuru ortamda muhafaza etmeye çalışınız. Eğer nemli bir bölgede yaşıyorsanız, tütün poşetiniz (yada kutusunu) ekstra bir kutunun içine koymanızı öneririz. Ayrıca aşırı sıcakta da tütünde bozulma olacağını da unutmayınız.
Telefon Numaramız: 0530 185 00 63

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder