Tütün Sarrafından Saf Doğal Çelikhan Tütünü, Adıyaman Tütünü. Türkiye'nin ... En uygun adıyaman tütünü, çelikhan tütünü ve algan tütünü satış sitesi.

Adıyaman Tütünü Neden Küflenir

Bu Gün sizlere Tütün neden bozulur yada küflenir Sorularının cevabı hakkında bilgilendirme yapacağım. Bir çok Müşteri tütünü aldıktan kısa bir süre sonra bizleri arayıp tütün küflendi yada bozuldu diye şikayetlerde bulunmaktadır. Bu şikayetleri daha çok yaz aylarında sıcak havalarda almaktayız. Arkadaş şöylr bir gerçek varki ilaçlı yada asitli tütünler yaz kış bozulmaz bozulan tütün demek kötü tütün demek değildir. bunu bilmemiz gerekir öncelikle. Doğal ve organik olan herşey bozulmaya mahkumdur.
Ama saklama koşullarına göre bozulma ömrünü uzatabiliriz. Bir Tütün’ün bozulmasının en büyük sebebi sıcak hava diyeli tütünü kapalı kapta hava almayacak şekilde saklarsanız bu tütün gerçekten bozulacak belki bir gün içinde belkide bir saat içinde bozulacaktır. Çünkü hava almadığı zaman terler ve bir kaç saat içinde bozulmaya başlar.
Tütünü Bizim önerimiz gönderdiğimiz poşette ve serin biryerde saklayın ama poşette bir kaç delik açınızi nefes alsın. Yoksa bozulma hızlanır. Aslında Tütünü buzdolabında saklamakta olur çünkü serin yerde tütün bozulmaz. Günlük tütün aldıgında kabında yada poşetinde elinizle bir altını üstüne getirin tütünün ve güneş sıcak görmeyen tütün 3-5 ay gider hiçbirşey olmaz. Eğer kapalı bir kapta saklıyorsanız kapağını arada açık bırakın ve nefes alsın. Ozaman tütün bozulma şansı kalmaz. Bir tütünün bozulmasının en büyük nedeni saklama koşullarıdır. ve Birde Dağ tütünü değilse ova tütünleride daha cabuk bozulmaya elverişlidir.

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BilgiDepo

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder